Φερνάντα Λίμα: Βραζιλιάνα που τρέλανε ...


H "καυτή" παρουσιάστρια της κλήρωσης του Μουντιάλ

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης συντονίστηκε στους δέκτες του για την κλήρωση του Μουντιαλ όμως στην πορεία αυτή που τον καθήλωσε ήταν η σέξι παρουσιάστρια της βραδιάς! Ο λόγος για την "εκρηκτική"
Βραζιλιάνα ηθοποιό και μοντέλο, Φερνάντα Λίμα (photos).Η Φερνάντα Κάμα Περέιρα Λίμα όπως είναι το πλήρες όνομά της, "τρέλανε" τους τηλεθεατές και φυσικά τον κόσμο των social media με την πληθωρική της παρουσία κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των ομίλων του Μουντιάλ, με την 36χρονη (γεννημένη στις 25 Ιουνίου 1977) Βραζιλιάνα να γίνεται... "talk of the night".
Ο τυχερός πάντως που έχει κατακτήσει
την καρδιά της είναι ο άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα της καθόλη της διάρκεια της εκδήλωσης, ο συμπαρουσιαστής Ροντρίγκο Χίλμπερτ, με το ζευγάρι να έχει ενωθεί εδώ και χρόνια με τα δεσμά του γάμου και να έχει αποκτήσει και δύο αγόρια, δίδυμα.
Η 36χρονη Φερνάντα Λίμα είναι γνωστή στην πατρίδα της έχοντας δουλέψει ως μοντέλο και ηθοποιός ενώ το τελευταίο διάστημα είναι παρουσιάστρια της εκπομπής "Amor & Sexo".
Η αποψινή της παρουσία δεν ήταν η παρθενική όσον αφορά σε συμμετοχή της σε ποδοσφαιρικά γεγονότα καθώς μαζί με τον άνδρα της είχαν παρουσιάσει και το επίσημο logo για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, σε εκδήλωση που είχε λάβει χώρα στη Νότια Αφρική πριν από τέσσσερα χρόνια.
"Όταν παρουσιάζω τέτοια γεγονότα, ακόμα και όταν μεταδίδονται τηλεοπτικά, δεν αγχώνομαι από το γεγονός ότι τα βλέπει πολύς κόσμος.
Έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε μπροστά σε πολύ κόσμο αλλά προτιμώ να μην το σκέφτομαι για να μην έχω άγχος.
Απλά προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο να επικοινωνώ με το κοινό για να σιγουρευτώ ότι δεν θα τα θαλασσώσω.
Μου αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά παραδέχομαι πως δεν είμαι ειδικός, όπως ο σύντροφός μου ο Ροντρίγκο, που το λατρεύει", δήλωσε η Φερνάντα Λίμα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, και πρόσθεσε:
"Από το 1990 και έπειτα πάντα παρακολουθούσα ως φίλαθλος. Το Μουντιάλ του 2002 ήταν ξεχωριστό, καθώς ήταν η εποχή που η Βραζιλία κατακτούσε τον τίτλο για πέμπτη φορά και εγώ είχα αρχίσει να βγαίνω με τον Ροντρίγκο.
Είχε ένα μπαρ με γιγαντοοθόνη και βλέπαμε μαζί τους αγώνες της Βραζιλίας".
Όσο για το τι προβλέπει για το επικείμενο Μουντιάλ που θα φιλοξενηθεί στην πατρίδα της, η εντυπωσιακή Φερνάντα Λίμα δεν έκρυψε την αισιοδοξία της...
"Εμείς είμαστε το φαβορί; έτσι δεν είναι; Περιμένουμε για τον έκτο τίτλο και νομίζω πως θα πετύχουμε με τον Φελιπάο (σ.σ. Λουίς Φελίπε Σκολάρι) και αυτά τα παιδιά, είναι σε φανταστική κατάσταση".
Πηγή: http://www.sport24.gr
Η Φερνάντα Λίμα στην κλήρωση του Μουντιάλ:


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com