Ισρορία και Δ.Σ Εθνικού Γαζώρου.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ιδρύθηκε το 1951 ως ερασιτεχνικό σωματείο και συμμετείχε στο πρωτάθλημα των ερασιτεχνικών κατηγοριών της Ε.Π.Σ. Σερρών.
Τα χρώματα της ομάδας είναι το άσπρο και το γαλάζιο, αλλά στα πρώτα χρόνια της ιστορίας του η εμφάνιση ήταν ερυθρόλευκη με ένα «Ε» στο στήθος, ενώ για κάποιες περιόδους μετονομάστηκε σε Δόξα Γαζώρου.
Άνοδος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ αφού αγωνίστηκε σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα, το 2007 ανέβηκε στη Δ' Εθνικήκατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και την σεζόν 2010-11.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ αναδείχθηκε Κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Σερρών για δυο συνεχόμενες χρονιές, το2009 και το 2010.

Μάλιστα σημείωσε εξαιρετική πορεία και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος τη σεζόν 2008-2009φθάνοντας μέχρι τον ημιτελικό της διοργάνωσης, όπου αποκλείσθηκε στα πέναλτι από τη Βολίδα Κέρκυρας.
Άνοδος σε Επαγγελματικές Κατηγορίες
Το 2011 ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ κατέκτησε την 1η θέση στον 1ο Όμιλο της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας και κατάφερε την ιστορική άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία της FootballLeague 2.
Την ποδοσφαιρική σεζόν 2011-2012 ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ αγωνίστηκε στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής και όχι μόνο κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπή πορεία, αλλά να κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή, πετυχαίνονται την απευθείας άνοδο στην FootballLeague.
Το γήπεδο
Το γήπεδο του Εθνικού Γαζώρου βρισκόταν μέσα στο χωριό του Γαζώρου μέχρι το 1985, δίπλα στην περιφερειακή οδό Σερρών-Δράμας. Η ομάδα αναγκάστηκε να "μετακομίσει" λίγο έξω από το χωριό προκειμένου στον χώρο εκείνο να ανεγερθεί ένα από τα πλέον σύγχρονα Γυμνάσια του νομού για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της περιοχής.
Στο νέο χώρο, 1χλμ. από το κέντρο του χωριού, βρίσκεται σήμερα το Δημοτικό Γήπεδο Γαζώρουανακατασκευασμένο με φυσικό χλοοτάπητα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, κερκίδα 500 θεατών, βοηθητικό και ανακαινισμένα αποδυτήρια, και αποτελεί την έδρα της Κ20 Εθνικού Γαζώρου, που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Νέων FootballLeague2012-2013. Για τις ανάγκες των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, FootballLeague 2 & FootballLeague, η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ μετακόμισε στοΔημοτικό Γήπεδο Σερρών από το 2011.

Δ.Σ.  ΟΜΑΔΟΣ
Πρόεδρος: Καλαποτλής Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Μέγκλας Χρήστος
Δ/νων Σύμβουλος: Καλαποτλής Νικόλαος
Μέλος: Κίρπιτσας Ιωάννης
Μέλος: Σολούγκας Νικόλαος

Πηγή: http://www.ethnikosgazorou.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com