Τέλος ο Ρώσος από Σέρρες

Ρώσος ήταν και πάει… Οι εξελίξεις στον Πανσερραϊκό, στα διοικητικά, είναι ραγδαίες αφού όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ σταμάτησε κάθε επικοινωνία με τον υποψήφιο επενδυτή, Κονσταντίν Βοστρίγκοφ!
Την είδηση ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος των Σερραίων, Λάζαρος Θεοδωρίδης, ο οποίος αφού διέκοψε την συνέντευξη των Βασίλη Χρυσανθίδη – Γιώργου Γούνα, τους ενημέρωσε τηλεφωνικά πως τερματίζεται η συνεργασία του με τον Ρώσο επιχειρηματία!

«Τώρα στην επικοινωνία που είχαμε με τον Λάζαρο Θεοδωρίδη μου είπε πως σταματά η συνεργασία αυτή των δύο πλευρών και ο κύριος αυτός θα πάρει δρόμο», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Βασίλη Χρυσανθίδη.
Τι σημαίνει αυτό; Πως πλέον το μέλλον του συλλόγου βρίσκεται στα χέρια του Λάζαρου Θεοδωρίδη και των Σερραίων, ενώ την Δευτέρα (22/7) πρόκειται να γίνει έκτακτο ΔΣ στα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα, όπου θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. «Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια με όλους για να κρατηθεί η ομάδα στην Β’ Εθνική», πρόσθεσε για το συεκγκριμένο γεγονός ο Χρυσανθίδης.
Πηγή: http://arenafm.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com