Εκτός Γκαρτσία, ... Αποστολή ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ με Μέταλιστ

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Μέταλιστ ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές, για το παιχνίδι της Τρίτης (30/7) με την ουκρανική ομάδα.
Αναυτικά η αποστολή: Χακόμπο, Γλύκος,
Λίνο,Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσουράνης,Βίτορ, Κατσικάς, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς, Γεωργιάδης, Λούκας, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ

Εκτός Γκαρσία, Κάτσε και Σπυρόπουλος
Ο Χουμπ Στέφενς άφησε εκτός αποστολής τους Γκαρσία, Κάτσε, Σπυρόπουλο, αλλά και τους Γιακουμή, Γιάννου, Δεληγιαννίδης, Λόπεθ, Πέλκας, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου, Πόποβιτς. Βέβαια, δεν αποτελεί εντύπωση του "κόψιμο" του Λόπεθ, καθώς ο Ισπανός με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στα δάχτυλα έχασε πολλές προπονήσεις.
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση που διεξήχθη το πρωί στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα δεν ήταν υψηλής έντασης, δεδομένου ότι επρόκειτο για την προτελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τη Μέταλιστ. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στην μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας.
Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε μίνι τουρνουά 6 εναντίον 6 και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στημένες φάσεις.
Πριν αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.
Πηγή: http://www.sport24.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com